I'm gone

Hej! Nu sitter jag i bilen på väg till Sälen. Jag hoppas kunna blogga där men vi får se. Så länge har jag suttit och satt ihop ett collage:


Todays Photos






Några av dom bilder jag tog idag. Funderar på att göra en ny design och då kanske någon av dom här bilderna är med ;)

Kramar Sarah


Bloglovin' byte


Rubriken talar. Är det någon av er blogglasare där ute som är sugen på ett bloglovin byte? Maila eller kommentera isåfall! Kom ihåg att jag inte gör ett bloglovin byte med vem som helst så lämna en länk till din blogg också så att jag kan se ifall jag vill följa den :)

Kramar Sarah


Candles


Nu har jag suttit framfor datorn och fixat lite med min kompis Almas design till hennes nya blogg. Hon anvander devote sa det blev lite svart forst men nu har jag lyckats iallafall! Hoppas hon tyckte det blev bra :) Jag har precis inrett mitt rum med nagra nya ljus och det ar ju mysigt <33

Vi ses imorgon, kramar Sarah


Alice Gästbloggar!

Hej Sarahs blogg! Idag började vi skolan 08:50, och slutar 14:40. Sarah är typ världens roligaste vän! Vi kan sitta och skratta i timmar! Snart har vi matte, vilket betyder schack. Och det är kul.. Men jag kan inte spela. Men nu ska vi spela biljard! Wiihoo jag börjar bli riktigt bra :)
Kram Alice


Guitar and notes


                    






Nu har jag kommit hem fran gitarren och atit middag. Pappa kanske skulle ner till butiken sa jag hoppas pa Ben And Jerry Half Baked. Passade pa att ta lite bilder bilder ocksa, enjoy!

Kramar Sarah


Waking up to this light...




Jag är glad! Även ifall den där sjuktfina färgen på himlen är borta nu så lyckades jag iallafall ta några foton först :) See you later aligator! In a while crocodile!(ska ni svara)

Kramar Sarah


My room right now


The Body Shop


Hej! Idag har jag varit i skolan och haft ett muntligt nationelltprov. Har ni haft det än? Jag är förkyld så jag var inte med på basketen :( Mamma var iallafall i Malmö idag och hon tog med sig ett litet paket fran flygplatsen. Nämligen ett 4-pack med Body Butter från The Body Shop. Är sååååååhär glad!! Jag har velat ha det i flera veckor och nu är den äntligen min :) Jag fick lukten Mango, Moringa och Coconut. Mamma fick lukten shea. Mango är härmed min favorit lukt på The Body Shop!

Kramar Sarah


Hell is burning

Hej! Nu sitter jag i min säng och ska snart gå och lägga mig. Jag är jätte förkyld och snuvig! Idag så har jag spelat basketmatch och sett Mästerkatten i 3D med Elise <33 Vi förlorade tyvärr matchen :( Igår så målade jag lite så ni får se det snart.

Kram Sarah


5 things



5 saker om mig:

1. Min favorit färg är blå
2. Jag startade min första blogg i fyran
3. Förra bloggen som jag hade var en bakblogg
4. Jag har alltid helskumma drommar
5. Mina favorit Wii spel är Super Mario Galaxy, Mariokart och New Super Mario Bros

Kram Sarah


Friday nights

Hej! Just nu sitter jag i köket och äter godis, lyssnar på någon konstig åttiotals musik som pappa har valt och leker med Timmy :) Äntligen fredag! Nu är det bara en vecka kvar till sportlovet då vi kommer att åka skidor i Sälen. Idag har jag vart i skolan och vart i stallet där vi hälsade på Noras häst Bella och Emmas häst Kaliber. Dom är jättesöta båda två!!

Kram sarah


Don't forget!

Glom inte att var med i min designtavling! Den avslutas i slutet av manaden :)


19 extreme pink


Denna bild tog jag for nagon vecka sedan. Det ar chanels lappstift 19 Extreme Pink ( tyvarr inte mitt utan mammas). Bilden ar tagen bredvid ett fonster pa ett kuvert, jag gillar nar det ojamnt papper <33 Tycker att bilden passade bra till alla hjartans dag.

Kram Sarah

Glad alla <3 dag


Glad alla <3 dag till alla!!


Before I die...



Weheartit.com


Gallerian

Hej! Nu ska jag snart till gallerian med Ebba och Elise. Elise hade ett presentkort på hollister men jag tror inte att jag ska köpa något. Vad ska ni göra idag??

Kram Sarah

Jag hittade två roliga teenager posts också:


Design utlottning #1

Nu ligger designutlottningen på min designblogg. Hoppas ni är med!


Projekt

Hej! Jag har hållit på med ett litet projekt nu på kvällen och det är EN DESIGNUTLOTTNING! Alltså vinner man en bloggdesign. Temat är choklad (älskar choklad). Hela designen kommer nog upp imorgon men ni får en liten sneak peak:



Vad tycker ni?

Kram Sarah


Kolakakor

  

Hej! Nu har jag precis bakat lite kolakakor. Jag hade tankt att jag skulle ta med mig nagra till nationellaproven imorgon, det blir gott! Jag hoppas att det gar bra for mig och alla andra sexor som ska ta nationellaproven, lycka till! Godnatt och sov gott ;)

Kram Sarah


The Holiday


Det här är trailern till filmen The Holiday. Den är jättebra och verkligen sevärd! Det är Kate Winslet och Cameron Diaz som spelar huvudrollerna och båda är jätteroliga :) Jack Black är också med. En komedi som jag tror att  många skulle gilla!

Kram Sarah

Cheap Monday

                                         Cheap Monday: Tight Very Stretch Black Jeans
Japp, nu har jag precis klickat hem dessa jeans från Cheap Monday. Jag köpte dom på yokiono.se och här är en länk till jeansen. Modellen hette Tight very stretch black jeans. Jag hoppas verkligen att dom är lika sköna som alla säger!

Kram Sarah


Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

Mellanmål


Hej! Jag åt mellis för typ 1 timme sen. Jag gjorde typ världens godaste mellis, Forest fruit te, 2 varma mackor, mjölk och en cupcake. Jag är ganska förkyld och nu sitter jag och fryser halvt ihjäl plus att jag är jätte snuvit :( Vi ses imorgon <33

Kram Sarah


Lemon and lime cupcakes

 

Hej! Idag har jag bakat Lemon and lime cupcakes med lavendelstrossel. Dom blev faktiskt bade snygga och goda! Jag fick rceptet ifran Lailas bakbok, A piece of cake. Det ar min absoluta favorit bakbok! Det finns recept med kakor, pajer, cupcakes och mycket mer ;)

Kram Sarah


Doggy pictures









Hej! Nu har jag precis varit ut med min hund Tim (golden restrievern). Jag säger bara en sak: mina händer lever inte längre, RIP. Det var iskallt (-15 typ)! Aja jag tog några bilder med mina vantar på iallafall. Hoppas ni tyckte om dom!

Kram Sarah

Test

hej

Teenager posts

Hej! Nu kommer ett litet random inlägg om teenager posts som jag tycker stämmer mest in på mig:


Sunday fotos

Jag har tagit lite bilder i helgen så jag tänkte att jag kunde visa dom. Här är dom:











My best hat

Hej! Nu har jag tagit en bild på min absoluta favoritmössa (det är pappa egentligen). Den är både superskön och varm ;) Jag tror att han köpte den förra vintern. Har någon av er en sådan mössa?


I want...

Hej! Jag har suttit och klistrat ihop ett litet collage om vad jag skulle vilja ha just nu. Här kommer det:




Converse Junkyard.se, Lake hodges jeansskjorts hollisterco.com, Halsband guldfynd.se, Nelly's flowers blus fokiwa.se, Lemon Body butter and Bodylotion bodyshop.se, Tease parfym eleven.se

Kram Sarah


RSS 2.0